Nagyításhoz kattintson a képre!

Medvehagyma Nap

11. alkalommal kerül megrendezése a kétnapos Medvehagyma Nap Bakonybélben.

Mindkét nap különböző hosszúságú és nehézségű szervezett túrákon ismerhetik meg az érdeklődők a varázslatos Bakonyt, a medvehagyma egyik kedvelt élőhelyét.

A Közép-Dunántúli régióban, pontosabban Veszprém megyében az Északi-Bakony közepén helyezkedik el Bakonybél, ahol megterem a vitaminokban és ízekben gazdag medvehagyma, melynek népszerűsítésére minden évben nagy figyelmet fordítanak a helyiek.

Több, mint tíz éve már, hogy hagyománya lett a programsorozatnak, melyeket a Bakonybéli Szállásadók Baráti Köre és a Guzmics Izidor Kulturális és Idegenforgalmi Egyesület szervez meg. A két napos rendezvényre minden medvehagyma és természet szeretőt sok szeretettel várnak az idén is, ingyenes túrázási lehetőségekkel.

A látogatóknak a túrázás mellett lehetőségük lesz medvehagymából készült ételek kóstolására. Előadások segítik a medvehagyma megismerését, jótékony hatásait a szervezetre. Felhasználáshoz akár recepteket is kaphat az érdeklődő. A természetes élőhelyén, itt mindent megtudhat a látogató, amit csak tudni szeretne erről az értékes növényről.
 


Települések Bakonybél közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Családi programok, Gasztronómia
helyszín
  • Közép-Dunántúl
Település ismertető
  • Bakonybél

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Bakonybélenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu